ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ

 

<-Κράνα                                                                                                                          Ροδάκινα->

Νεκταρίνια:

Το νεκταρίνι είναι φρούτο που μυρίζει καλοκαίρι και έχει κάτι από το νέκταρ των θεών: ξεχωριστή γεύση, ιδιαίτερο χρώμα και πλούσιο άρωμα. Προέρχεται από διασταύρωση μήλου και ροδακινιάς και διαφέρει από το ροδάκινο στο εξής: ο καρπός του δεν έχει χνούδι. Είναι πλούσιο σε κάλιο που βοηθά στη καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει επίσης την καρδιά και τους πνεύμονες, επουλώνει τα τραύματα και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: 200 Τόνους

ΠΕΡΙΟΧΗ: Κάμπος Ημαθίας, Μαρίνα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ:  01 Ιουνίου –  01 Σεπτεμβρίου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

Ξ’ύλινο τελάρο μονόσειρο 4 kg // Κλουβάκι μιας χρήσης 10  kg

 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ:

 

ROSE DIAMOND ( Ροζ ντάϊμοντ) :

Ποικιλία κιτρινόσαρκη με καρπό μεσαίου μεγέθους και σχήματος στρόγγυλου. Ο καρπός είναι γλυκός, χυμώδης με καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και καλή παραγωγικότητα. Το χρώμα του φλοιού είναι κυρίως κόκκινο.

Ημερομηνία ωρίμανσης: 12/06

 

CALTESSE 2000  (Καλτίζ 2000):

Ποικιλία λευκόσαρκη με καρπό μεγάλο μεγέθους(190gr.) για την εποχή του και σχήματος ωοειδές. Ο καρπός είναι γευστικός και αρκετά αρωματικός . Το χρώμα του φλοιού είναι δίχρωμο, αποτελούμενο από λαμπερό κόκκινο και λευκό,  χαρίζοντας πολυτέλεια στο νεκταρίνι.

Ημερομηνία ωρίμανσης:  25/06

 

BIG TOP (Μπιγκ Τοπ):

Ποικιλία κιτρινόσαρκη με καρπό μεγάλου μεγέθους για την εποχή του και σχήματος στρόγγυλου. Ο καρπός είναι πολύ γλυκός, χυμώδης με καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και καλή παραγωγικότητα. Το χρώμα του φλοιού είναι κόκκινο σε ποσοστό 90%-100% του καρπού.

Ημερομηνία ωρίμανσης: 15/07

 

VENUS  (Βένους):

Ποικιλία κιτρινόσαρκη με καρπό μεγάλου μεγέθους (250gr.) και με πολύ τραγανό καρπό, γεγονός που κάνει τη συγκεκριμένη ποικιλία περιζήτητη. Το χρώμα του φλοιού είναι κίτρινο κατά 40% και κόκκινο κατά 60%.

Ημερομηνία ωρίμανσης:  05/08

 

FANTASIA (Φαντάζια):

Ποικιλία κιτρινόσαρκη με καρπό μεγάλου μεγέθους (220gr.) Θεωρείτε από τις ωραιότερες ποικιλίες και από τους καρπούς με μεγάλη αντοχή. Ιδανικό για εξαγωγές.

Ημερομηνία ωρίμανσης:  10/08

 

SWEET LADY (Σουϊτ  Λέϊντι) :

Ημερομηνία ωρίμανσης:  20/08

 

FIRE  TOP (Φάιρ τοπ) :

Ημερομηνία ωρίμανσης:  20/07

 

MORSIANI (Μορσιάνι):

Ποικιλία όψιμη και παραγωγική. Καρπός μεγάλου μεγέθους με κίτρινη σάρκα.

Ημερομηνία ωρίμανσης:  01 /09

 

TASTY FREE (Τέιστι Φρι):

Ποικιλία όψιμη με καρπό μεγάλου μεγέθους  (200gr.)

Ημερομηνία ωρίμανσης:  06/09

 

Myron Fruits τα Καλύτερα Ελληνικά Φρούτα

<-Κράνα                                                                                                                          Ροδάκινα->